18 de març del 2015

Xeic! posa el seu nou disc en descàrrega gratuïta amb 13 cançons 'plenes d'energia, festa i reivindicació'



RASQUERA (Ribera d'Ebre).- 'Som' és el títol escollit per al cinquè treball discogràfic de la banda riberenca Xeic!. A partir d'aquest dimecres, 18 de març, el grup posa aquest darrer treball en descàrrega gratuïta a través del web www.xeic.cat. Dos anys després de 'Batecs', aquest darrer treball integra tretze cançons "plenes d'energia, festa i reivindicació" que "alhora demostren la gran maduresa" del grup després de més de deu anys sobre els escenaris. Els integrants de Xeic! destaquen les col·laboracions "privilegiades" que han tingut per al nou disc, com ara la de l'escriptor Andreu Carranza -membre de Lo Gitano Blanc i recentment guardonat amb el Premi Josep Pla 2015- en el tema 'Avui i demà', o la del músic Joan Rovira a 'És difícil'.

Publicat a través del segell musical Right Here Right Now, 'Som' s'ha enregistrat als estudis La Casamurada amb Jesús Rovira al capdavant. Ha estat mesclat després als estudis donostiarres Higain de la mà de Haritz Harreguy i B.V. A. Triku. I ha estat masteritzat després a Mastertips per Juan Hidalgo.

Els components de la formació indiquen que el nou disc respon "a la necessitat d'una nova identitat col·lectiva per reaccionar enfront la realitat actual del país". Afegeixen que mostra el "compromís" de la banda per "canviar el demà, retornant a l'essència per seguir endavant amb sentiment i molta empenta".

La il·lusió per fer realitat els somnis, la lluita constant i diària per assolir objectius o la resistència davant les adversitats són algunes de les temàtiques que es narren en primera persona en aquest disc dels de Rasquera. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta