18 de març del 2015

Ismael Villamon, candidat a l'alcaldia d'Aldover amb el pacte entre Avancem i ICV


ALDOVER (Baix Ebre).- ICV i Avancem van presentar aquest dimarts un acord per concórrer junts a les eleccions municipals d'Aldover, amb Ismael Villamon com a alcaldable. El coordinador d’ICV a les Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, va explicar que l’acord entre la seua formació i Avancem té com a objectiu “construir governs progressistes als ajuntaments, amb tres eixos bàsics: la defensa dels drets socials, la creació d’ocupació i l’exercici del dret a decidir”. En aquest sentit, Jordan va assegurar que ICV presentarà en breu altres candidatures amb altres forces d’esquerres a les Terres de l'Ebre, que demanen sumar per canviar la situació que viuen molts de pobles i ciutats del territori.

Per la seua banda, Ismael Villamon, que serà l’alcaldable d’Avancem per Aldover-Entesa va afirmar que estava "il·lusionat a concórrer com alcaldable gràcies al suport de la gent que ha fet possible aquesta candidatura, i que té moltes ganes de treballar pel nostre poble”. De fet, Villamon va avançar que aquest dissabte l’assemblea de militants ratificarà la candidatura i els principals eixos programàtics, en què destaquen “la potenciació del turisme rural i la via verda, la construcció d’un centre de dia per a la gent gran i un casal de joves, a part de l’impuls de polítiques socials”.

Ismael Villamon, que té 39 anys i és llicenciat en Dret, actualment és el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Aldover. Va deixar el PSC el 2014, on havia desenvolupat diferents càrrecs com el de conseller nacional, primer secretari al Baix Ebre o membre de l’executiva de la Federació a les Terres de l’Ebre. Des del 2014 és membre d’Avancem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta