13 de març del 2015

Sorpresa per la suposada imputació al cas Mercuri de l'alcaldessa de Tivenys i els exalcaldes de la Ràpita i Deltebre




DELTEBRE (Baix Ebre).- La jutgessa del cas Mercuri ha citat a declarar l'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, per aclarir si va rebre algun dels 70 rellotges de la marca Calvin Klein que l'exalcalde de Sabadell i expresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) hauria comprat amb fons públics. Segons Diari de Tarragona, la jutgessa també ha imputat per aquesta qüestió l'alcaldessa de Tivenys, la socialista Maria Beltran, i els exalcaldes de Sant Carles de la Ràpita i Deltebre, Miquel Alonso (PSC) i Gervasi Aspa (ERC). En aquest sentit, Aspa ja ha difós aquest divendres un comunicat per negar haver rebut "mai" cap rellotge de l'FMC. De la mateixa manera, el republicà també afirma que no ha rebut cap citació judicial sobre aquesta suposada imputació, tot i que ofereix la seua "total col·laboració" per esclarir aquest tema. Finalment, Aspa ha mostrat la seua "incredulitat, sorpresa i indignació" davant d'aquesta notícia.

Però qui realment s'ha indignat ha estat l'actual alcalde de Deltebre, el socialista José Emilio Bertomeu. El motiu és el fet que la portada del Diari Ebre parla de la imputació dels "alcaldes de la Ràpita, Deltebre i Tivenys". Segons Bertomeu, aquest titular és fals, i aquest mateix divendres ha enviat un burofax al Diari per exigir una rectificació, tot reservant-se el dret a emprendre accions legals contra el mitjà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta