9 de març del 2015

Tortosa impulsa la reforma del carrer Sant Francesc, a Santa Clara, una obra del Pincat pendent des del 2011


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa iniciarà "en breu" les obres d'urbanització de la pujada de Sant Francesc i del carrer de Sant Francesc, al barri de Santa Clara. El projecte ja formava part del pressupost del 2014 amb una partida de 496.000 euros, però l'Ajuntament va haver de retardar algunes inversions de la llei de Barris a causa dels impagaments de la Generalitat. De fet, la reurbanització del carrer Sant Francesc s'arrossega des del 2011, al costat d'altres obres al barri de Sant Clara i al sector del Garrofer. Ara, el projecte costarà uns 256.707 euros.

Es tracta d'un mateix vial i l'actuació es planteja de forma integral, amb la renovació del paviment i la substitució de la xarxa de tots els serveis, a més de senyalització viària, mobiliari urbà i soterrament de contenidors de recollida selectiva. Aquesta obra es fa en el marc del Pla Integral del Nucli Antic de Tortosa (Pincat), que enguany afronta la seua última anualitat. L'alcalde, Ferran Bel, acompanyat de la regidora de barri, Ana Algueró, i del president de l'associació de veïns de Santa Clara, Manolo Cardona, ha presentat els detalls de l'actuació.
 
La pavimentació es fa a un sol nivell i l'entrega del paviment amb les façanes s'incorpora amb peces prefabricades de formigó, que emmarcaran el perímetre del propi carrer. La superfície d'actuació és de 1.370 metres quadrats. El pressupost de licitació és de 256.707 euros, amb un termini d'execució de les obres estimat en uns cinc mesos i mig.

L'Ajuntament de Tortosa va aprovar el projecte d'urbanització en Junta de Govern el passat dilluns 2 de març i ara iniciarà la licitació de les obres. Aquesta actuació complementa altres d'impulsades per l'Ajuntament al barri de Santa Clara, com ara la plaça Nova, el Centre Cívic, o el mirador del carrer Sant Tomàs. El carrer Sant Francesc és una important artèria de comunicació dins del barri de Santa Clara, que el connecta amb el centre de la ciutat, a més de ser una via d'accés a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC)./ Imatge Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta