21 d’abril del 2015

El nou POUM i les obres al mercat municipal i a l'auditori, reptes de Montserrat (ERC) a Alcanar




ALCANAR (Montsià).- L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, tornarà a ser el candidat d’Esquerra en les eleccions municipals del 24 de maig. L’endemà de tancar la candidatura, Montserrat ha explicat aquest dimarts a Canal 21 Ebre que el darrer mandat ha estat molt complicat, a causa de la crisi però també per les diferències polítiques amb la resta de partits, que han obligat Esquerra a governar en minoria. Tot i així, l’alcalde ha valorat l’experiència assolida en aquests quatre anys, i ha avançat que el seu programa se centrarà en l’atenció a les persones, la dinamització econòmica per seguir generant ocupació, i les obres en equipaments. En concret, Montserrat ha assenyalat que milloraran el mercat municipal i que també rehabilitaran l’auditori, com a gran objectiu del nou mandat.

D’altra banda, Montserrat ha detallat que han encarregat la redacció del nou pla d’ordenació urbana municipal (POUM), ja que l’anterior pla general era del 1997. Segons l’alcalde, l’objectiu d’Alcanar ha de ser reorientar el nucli urbà i el creixement del municipi cap al mar.

Quant a possibles pactes després de les eleccions, Montserrat ha dit que caldrà valorar els resultats del 24 de maig, i s’ha mostrat partidari d’assolir algun tipus d’acord amb formacions que Esquerra puga “anar de la mà”. De fet, tot i que no ha citat directament a CiU, l’alcalde gairebé ha descartat una entesa amb aquest grup de l’oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta