22 d’abril del 2015

Amposta bonifica amb més de 100.000 euros la implantació d’empreses i comerços



 AMPOSTA (Montsià).- La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta ha destinat més de 101.400 euros a bonificar comerços i negocis que han obert a la ciutat durant l’any 2014 i als que s’ha assessorat des d’Amposta Empresa. Les empreses reben un 50% de bonificació d’entrada i, en funció del nombre de llocs de treball que crea, aquesta bonificació pot arribar fins al 90%. La regidora de Comerç d’Amposta, Rosita Pertegaz, ha explicat que, en total, des que es van aprovar les bonificacions en les llicències d’obertura d’establiments i llicència d’activitats a les empreses que s’implanten a la ciutat, l’import de les bonificacions atorgades per l’Ajuntament d’Amposta ha arribat fins als 200.000 euros. L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha explicat que l’objectiu és impulsar la instal·lació de nous comerços a la zona del nucli antic de la ciutat.

De fet, Ferré ha avançat que es durà terme un pla de promoció dels locals disponibles al carrer Major i els seus voltants per estimular el sector. La regidora de Comerç també ha posat en marxa noves accions de promoció com és el concurs d’aparadors de la Festa del Mercat a la Plaça i es realitzen dues fires Foraestocks. Pel que fa a les ajudes directes, l’Ajuntament d’Amposta aporta mitjançant un conveni de col·laboració 3.800 euros anuals a la Federació de Comerç d’Amposta i 2.000 a l’Associació de Restauradors per a que puguin realitzar les seves pròpies activitats de promoció. /Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta