22 d’abril del 2015

La cooperativa agrícola de l'Aldea exigeix suport econòmic a la Generalitat



L'ALDEA (Baix Ebre).- La Cooperativa de l'Aldea ha exigit a la Generalitat que materialitzi les seves promeses de suport fent efectius ajuts econòmics per garantir la viabilitat del conveni amb els creditors. Així ho ha traslladat la presidenta de l'entitat, Montserrat Llosa, al delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, tot recordant casos recents d'empreses i cooperatives catalanes en dificultats que han rebut injeccions de capital públic. Segons ha relatat Llosa, Pallarès té previst donar-los una resposta en tres dies. Més enllà de quantitats concretes, volen un compromís per presentar davant els creditors i impositors, que els tranquil·litzi i permeti aconseguir el seu suport.

El pròxim dia 27 finalitza el termini perquè la junta rectora presenti les propostes de conveni que garanteixin la viabilitat de la seva activitat. Segons Llosa, entre dijous i divendres posaran ja sobre la taula del jutge del Mercantil de Tarragona dos plantejaments, que en cap dels casos baixarà de cinc anys. En aquest sentit, ha xifrat entre 500.000 i 600.000 euros anuals el nivell d'ingressos que hauria de permetre sortir del forat. Els gestors aposten per evitar quitances i recapitalitzar el deute, que allargaria el retorn dels diners més de quinze anys. Llosa també ha anunciat contactes amb el grup fruiter lleidatà Actel, fet que hauria de permetre obrir l'accés a nous mercats que les verdures i hortalisses de l'Aldea ara no tenen./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta