27 d’abril del 2015

El regidor d’ERC, Jordi Torres, serà el número 2 de José Emilio Bertomeu a Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- L’alcalde de Deltebre i candidat de Compromís d’Esquerres a Deltebre, José Emilio Bertomeu, va presentar divendres al vespre la seua candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. Va ser en el transcurs d’un acte al Centre Cívic i Cultural de Deltebre, que va comptar amb l’assistència de més de 600 persones. Acompanyen a Bertomeu en els primers llocs de la llista, Iolanda Gil, en el número 4; l’actual regidor de Cultura, Joan Alginet, en el número 3, mentre la sorpresa de la nit va ser el número 2, que l’ocupa Jordi Torres, regidor de Governació i Esports amb ERC en aquest darrer mandat. Bertomeu va explicar que Alginet, la seua mà dreta, va cedir el seu lloc a Torres en un acte “d’honradesa”.

Així mateix, Bertomeu va remarcar que la llista està integrada per “persones de totes les sensibilitats, treballadores, honestes i responsables”. Quant als eixos del seu programa electoral, el candidat de Compromís d'Esquerres va remarcar que la seva prioritat seran totes les qüestions de caràcter social i el respecte a la ciutadania. Per tancar l’acte, la jove cantant Júlia Tomàs va interpretar Euphoria, acompanyada de tots els membres, mentre que Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van oferir un concert. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta