30 d’abril del 2015

Els sindicats de l'Ebre es manifesten el Primer de Maig per reclamar justícia social i salaris dignes



TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest 1 de maig, els sindicats tornaran a sortir al carrer per reivindicar els drets laborals dels treballadors, amb l’accent posat en la justícia social i el reclam d’uns salaris dignes. La manifestació d’aquest Primer de Maig a les Terres de l’Ebre sortirà a les 12 hores de la plaça del Carrilet de Tortosa i recorrerà l’avinguda de la Generalitat fins a la plaça de l’Ajuntament. Malgrat els governs apunten que s'està sortint de la crisi econòmica, els sindicats insisteixen que aquest encara perdura i segueix aprofundint-se en el pla social. En aquest sentit, el secretari general de CCOO a les Terres de l’Ebre, Josep Casadó, ha afirmat que la pobresa s’incrementa no només pel nombre de gent que està l’atur, sinó també perquè aquells que treballen ho fan per salaris baixos.

Per la seua part, el secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre, Wifredo Miró, ha fet una crida a manifestar-se en contra de l’explotació laboral i per la dignitat del treball. El secretari general de la USOC a Terres de l’Ebre, David Queralt, també ha detallat que més del 50% dels contractes parcials són per unes hores tan reduïdes que no es pot dir que aquests treballadors estiguin ocupats, i ha remarcat que les diferències entre les classes altes i baixes cada vegada són majors./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta