14 d’abril del 2015

ERC de Tortosa proposa una piscina multiús, l'aprofitament dels terrenys de Renfe i el tercer pont sobre l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- Esquerra de Tortosa ha presentat aquest dimarts el programa electoral amb què concorrerà a les properes eleccions municipals. El candidat republicà a l’alcaldia, Josep Felip Monclús, ha afirmat que l’objectiu és formar un govern municipal que faci de Tortosa una nova ciutat per a un nou país. Entre d’altres, ERC ha afirmat que aplicaran de forma immediata la Llei de Transparència perquè la gestió municipal sigui accessible a tothom, establiran un espai mensual de participació ciutadana previ al ple, pressupostos participatius i un pla de ciutat.

ERC també vol crear una Taula Local per l’Ocupació, potenciar i defensar el comerç urbà i de proximitat o fomentar un centre de transferència tecnològica i d’innovació de la indústria agroalimentària. En l’àmbit social, els republicans volen fer de Tortosa un ciutat saludable, potenciar els estudis de formació professional i l’impuls una regidoria de Drets Civils que englobi les accions contra la discriminació a qualsevol ciutadà.

ERC també promourà una piscina multiús i impulsarà un pla director d’instal·lacions esportives. D’altra banda, els republicans inclouen en el seu programa la renovació dels parc infantils i les fonts públiques, l’impuls de l’esplanada de l’estació de tren per a equipaments i usos comercial, i reclamar la construcció del tercer pont sobre el riu Ebre. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta