28 d’abril del 2015

Mària Merino diu que la justícia social i l’eficiència en la gestió municipal seran eixos de Som Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- La candidata de Som Tortosa, Mària Merino, ha avançat aquest dimarts els principals eixos del programa amb què el cercle local de Podem concorrerà a les municipals del 24 de maig. Segons Merino, Som Tortosa destinarà a la campanya electoral un pressupost molt reduït, de només 1.000 euros, per explicar les solucions que proposen als diversos problemes del municipi. Segons la candidata, estan preparats per a governar i encara no s’han plantejat els pactes per després de les eleccions. Però Merino ha assenyalat que Tortosa necessita un canvi, i també solucions concretes per “desembossar” la situació d’emergència social i temes com la realitat social i urbanística del nucli antic. Quant al seu programa electoral, la candidata ha dit que el centraran en potenciar la participació ciutadana, en la transparència en la gestió municipal, i en l’aplicació d’un pla d’emergència social.

A part de defensar la justícia social i l’eficiència en la gestió dels recursos públics, Merino ha dit que Som Tortosa rebutja els càrrecs de confiança de l’Ajuntament. A banda d’això, la cap de llista ha assenyalat que cal trencar el cercle viciós de la degradació del nucli històric, i que cal afrontar la situació dels habitatges i dels comerços amb un inventari i propostes clares d’inversió pública.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Merino també ha donat la visió de Som Tortosa en qüestions com la mobilitat i la política d’aparcaments. De fet, la candidata és membre del col·lectiu Me Moc en Bici, i ha apostat per fer carrers de trànsit pacificat. A més, ha proposat la possibilitat de fer abonaments de zona blava per a comerciants i treballadors.

Finalment, Merino ha rebutjat la construcció d’un gran complex d’aigües, tot i que ha dit que Tortosa ha de condicionar les piscines per millorar la situació actual. A més, també ha afegit que cal fer un manteniment adequat de les instal·lacions esportives, per evitar-ne la degradació. A banda, ha dit que Som Tortosa encara no ha definit quina serà la seua posició en una futura consulta ciutadana sobre el monument franquista de la Batalla de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta