22 d’abril de 2015

Roig (PSC) afirma que els darrers quatre anys de Bel són 'un mandat perdut'TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC a l'alcaldia, Enric Roig, ha titllat de "mandat municipal perdut" els darrers quatre anys de govern de CiU a Tortosa. Segons Roig, l'Ajuntament ha oblidat les persones i els seus problemes i s'ha limitat a fer funcionar la maquinària administrativa. Roig ha dit que l’actuació a l’antic pont del tren no és una obra de Bel, sinó que va ser finançada pel govern espanyol, i s’ha preguntat on és la zona d'oci que havia d'anar en les pilastres del pont.

Un altre dels aspectes que han analitzat avui els socialistes és la manca de consens i el fet que només s'han aprovat un 29% de les mocions presentades pels grups de l'oposició. El PSC n'ha presentat 109 relatives majoritàriament al dia a dia de la ciutat. En aquest aspecte, Roig ha posat en evidència el deficient manteniment de la ciutat durant aquests quatre anys. Roig també ha definit el mandat com el "de les grans obres faraòniques que no es van poder fer" i ha posat com exemple les piscines.

També ha qualificat de “desastrosa acció de govern” l'ampliació de la zona blava i la política d'estacionaments. Però per al candidat socialista, el més greu de tot, ha dit, “és la nul·la planificació econòmica i la insuficiència de les polítiques de justícia social". Roig també ha fet referència a l'incompliment reiterat del Pla d'Acció Municipal (PAM), l'avançament de diners als bancs que ha qualificat de “desmesurat” i l'acomiadament de treballadors. Quant al PAM del 2014, Roig afirma que només s'ha realitzat un 35% del que s'havia planificat, i ha apel·lat a la ciutadania perquè "s'atreveixin a pensar en una altra forma de fer política”. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta