19 d’abril del 2015

Zapatero assumeix tota la responsabilitat del fracàs del projecte Castor



BENICARLÓ (Baix Maestrat).- L'expresident espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha assegurat aquest dissabte des de Benicarló que assumeix "tota la responsabilitat" sobre el fracàs del magatzem de gas Castor perquè durant la seva tramitació i aprovació ell era el president del govern espanyol. També s'ha disculpat pels errors comesos i ha instat a solucionar-los. Zapatero ha assegurat als mitjans de comunicació que l'exministre d'Indústria, Miguel Sebastian, va treballar "amb la millor de les intencions" en l'aprovació del magatzem gasístic però ha defugit confirmar si tenien tots els informes per fer-ho.

"Normalment l'administració de l'Estat actua amb serietat però això no vol dir que sigui infal·lible", ha dit. L'expresident espanyol ha fet aquestes declaracions abans d'assistir a l'acte de presentació de la candidatura del grup del PSOE a Benicarló encapçalada per Xaro Miralles. "Assumeixo la responsabilitat perquè mai m'ha agaradat la democràcia amb excuses i jo era el responsable que les coses no es fessin bé", ha assegurat Zapatero./ ACN / Imatge Vinaròs News.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta