14 de maig del 2015

Bel (CiU) promet l'enderroc de les cases de la catedral, l'ampliació del jutjat i l'edifici de les delegacions a Tortosa




TORTOSA (Baix Ebre).- Les propostes de CiU de Tortosa per al nucli antic de la ciutat es basen en tres grans projectes i la continuïtat en la reforma dels carrers i edificis del centre històric i els seus barris. Els convergents proposen mantenir una dotació anual al pressupost municipal per a la rehabilitació de façanes i elements comuns a tots els barris del nucli històric, i reformar els carrers pendents, com ara el carrer de la Mercè o la plaça Estudis. El candidat i alcalde Ferran Bel, ha destacat que les tres grans actuacions previstes són la creació de l'espai que obrirà la catedral al riu, l'ampliació del Palau de Justícia, i la represa de les obres de l'edifici de les Delegacions que es farà aquest estiu. En el cas de l'edifici de les Delegacions i del Palau de Justícia, dues obres que no farà directament l'Ajuntament, sinó la Generalitat.


El candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, ha destacat l’obertura de la catedral al riu, el Palau de Justícia i l’edifici de les Delegacions com a grans projectes de recuperació del nucli antic de la ciutat. Bel ha avançat que les obres de l’edifici de les Delegacions es podrien reiniciar el tercer trimestre d’aquest 2015 amb la previsió que estigui enllestit al 2016, mentre que al 2017 la Generalitat preveu haver finalitzat l’ampliació del Palau de Justícia. Dos grans projectes als que se sumaria l’enderroc de les cases de la Catedral i l’obertura d’un nou espai al riu. Bel ha avançat que la publicació de la licitació de l’enderroc és imminent i que un dels objectius de CiU si governa el proper mandat serà realitzar les excavacions arqueològiques necessàries per poder crear un nou espai.

 Els convergents també proposen mantenir una dotació anual al pressupost municipal per a la rehabilitació de façanes i elements comuns a tots els barris del nucli històric, i ampliar aquestes ajudes als barris de Remolins i Sant Jaume./ Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta