28 de maig del 2015

Creixement històric d’un 5% del nombre d’afiliats a les Terres de l’Ebre

 

TORTOSA (Baix Ebre).- Les dades del 'Butlletí d’anàlisis de la conjuntura local de les Terres de l’Ebre' d’aquest primer trimestre de 2015, que redacta la URV, revelen una evolució positiva de l’economia al territori. El director de la Càtedra d’Economia Local i Regional del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Juan Antonio Duro, ha explicat que el nombre d’afiliats a la Seguretat Social al territori ha crescut un 5% interanual, el nivell més alt de la darrera dècada i més d’un punt per sobre de la mitjana catalana. Així mateix, Duro ha dit que l’atur continua accelerant la seva caiguda, fins el 8’9%. Així, el nombre d’aturats a les Terres de l’Ebre s’ha situat en les 14.786 persones, 1.448 menys que el primer trimestre de 2014. Ara bé, el nombre de cotitzants encara no arriba als 50.000 que seria desitjable.

Quant a sectors, el creixement interanual a l’hostaleria ha estat del 13’4% al conjunt de municipis de major població de les Terres de l’Ebre, animat per l’anticipació de la Setmana San respecte l’any anterior. També creix el sector serveis, la construcció o l’agricultura, cosa que Duro ha volgut destacar, tot remarcant que les dades positives no només es registren en els sectors vinculats al turisme. Segons Duro, les previsions indiquen la consolidació i intensificació del creixement positiu de l’economia a les Terres de l’Ebre en els propers trimestres de l’any. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta