24 de maig del 2015

Crida general a la participació dels candidats de Tortosa, on ja han votat els 44,17% dels electors


TORTOSA (Baix Ebre).- A les sis de la tarda, a Tortosa ja havien votat el 44,17 per cent dels electors, més d'un punt és que ara fa quatre anys. L’alcalde de Tortosa i candidat de CiU, Ferran Bel, ha votat cap a dos quarts d’una del migdia a l’espai multiusos de Remolins. Bel ha coincidit al col·legi electoral amb el també senador i exalcalde socialista Joan Sabaté. El candidat convergent ha volgut destacar que el bon temps d’aquest diumenge pot ajudar a una bona participació en aquestes eleccions municipals, i ha desitjat que la jornada es puga celebrar amb normalitat. De fet, Bel ha remarcat que a les nou del matí han obert tots els col·legis sense incidents, i ha fet la tradicional crida a la participació. Finalment, el candidat de CiU ha agraït la col·laboració dels que han fet possible aquesta jornada electoral.

Enric Roig ha votat al col·legi electoral de la UNED, al barri de l’Eixample. El candidat del PSC ha recordat que les municipals són les eleccions més importants, ja que són les que afecten més el dia a dia de les persones. Roig ha destacat que el bon temps acompanyava per anar a votar, i ha fet una darrera crida per decidir conjuntament com ha de ser la Tortosa del futur. I no només cada quatre anys, sinó al llarg del proper mandat. 

Josep Felip Monclús ha votat al col·legi electoral de l’institut Joaquim Bau, a Ferreries. El republicà ha afirmat que Esquerra recollirà l’opinió dels ciutadans a partir de la participació ciutadana, i no només cada quatre anys. Segons Monclús, és molt important que la ciutadania puga exercir els seus drets.

Per la seua banda, Jordi Jordan ha exercit el seu dret a vot al col·legi electoral de l’antiga església de Sant Joan, al barri del Rastre. El candidat de Movem Tortosa ha volgut destacar la importància de les eleccions municipals, i ha fet una crida a la participació des del respecte a totes les persones que van lluitar per la democràcia.

El candidat del PP de Tortosa ha votat al col·legi electoral instal·lat al Consell Comarcal del Baix Ebre, al raval de Sant Llàtzer. Xavier Dalmau ha recordat que les eleccions són la festa de la democràcia, i que la ciutadania pot decidir lliurement els seus governants a través dels seus vots. A més, Dalmau ha assenyalat que el PP considera que ara és el moment de demanar un canvi al municipi, però passant per la dreta tortosina.

Per la seua part, el candidat de Plataforma per Catalunya ha votat a l’institut Joaquim Bau. Jordi Casanova ha fet una crida general a la participació, i ha tornat a recordar que el seu objectiu és “recuperar Tortosa”.

Maria Merino ha votat al col·legi electoral de l’espai multiusos de Remolins. La candidata de Som Tortosa s’ha limitat a desitjar un diumenge participatiu i tranquil, perquè Tortosa puga aconseguir el canvi que el municipi necessita. T

Finalment, el candidat de la CUP-Alternativa Ecologista ha comparegut després de votar al col·legi electoral instal·lat a l’Ajuntament de Tortosa. Xavier Rodríguez ha recordat que la democràcia no s’exerceix cada quatre anys, sinó que els drets socials es conquereixen cada dia. A més, Rodríguez ha convidat a la societat tortosina a apostar per un canvi real.

A Tortosa també s’ha presentat el partit Democracia Nacional, amb Jasmín González com a cap de llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta