20 de maig de 2015

Ferran Bel defensa l’acció de govern de CiU en matèria social a TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa i candidat de CiU, Ferran Bel, ha defensat l’acció realitzada pel seu equip de govern en matèria de serveis socials. Bel ha rebutjat les crítiques realitzades pel PSC i Movem Tortosa sobre la manca de compromís social de CiU, tot enumerant el seguit d’accions impulsades en aquest sentit en els darrers vuit anys. Bel ha posat com exemple l’obertura del menjador social, les bonificacions en el rebut de l’aigua i la taxa d’escombraries a les persones amb menys recursos, l’adequació d’unes instal·lacions per atendre la ciutadania amb necessitats socials o la posada en marxa d’un programa d’atenció a la gent gran que viu sola.

Bel ha avançat que CiU vol ampliar les places de menjador escolar a l’estiu i també les places de residència i centre de dia per a la gent gran; donarà continuïtat al programa d’intervenció intercomunitària i al programa 6/16 adreçat a famílies amb pocs recursos. En l’apartat sanitari, Bel ha dit que treballaran per construir un nou servei d’hemodiàlisi a l’hospital de la Santa Creu de Jesús. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta