18 de maig del 2015

Manel Ferré (CiU) adverteix que Amposta seria un 'desgavell' amb Esquerra al govern




AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta i candidat de CiU a la reelecció, Manel Ferré, ha desautoritzat aquest dilluns algunes de les propostes electorals que Esquerra i el PSC estan fent en aquesta campanya electoral. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha reiterat que la compra de l’antic col·legi de les Monges i de l’antic sindicat no hauria de ser una prioritat, ja que l’Ajuntament té altres edificis per rehabilitar i altres espais per instal·lar equipaments, com ara l’actual residència per a la gent gran. En aquest sentit, l’alcalde ha dit que l’actual govern de CiU té altres prioritats, i ha afirmat que les propostes de republicans i socialistes per a l’antic col·legi de les Monges i l’edifici de l’antic sindicat són “demagògiques”, i que no es poden portar a la pràctica.

Ferré ha afegit que afronta la segona setmana de campanya tranquil i satisfet per l’obra de govern dels darrers vuit anys. Així, l’alcalde ha demanat a la ciutadania que es miren amb deteniment les propostes d’Esquerra i del PSC, i que després les comparin amb l’acció de govern i el decàleg que proposa CiU. Segons Ferré, republicans i socialistes fan promeses difuses o irrealitzables, des del punt de vista urbanístic i econòmic. El candidat de CiU també ha rebutjat la proposta del “canvi pel canvi” que defensa Esquerra, i ha dit que Amposta empitjoraria amb el canvi que proposa Adam Tomàs.

 En la mateixa entrevista, però, Ferré ha volgut estendre la mà al candidat del PSC, Francesc Miró, per explorar un possible pacte de govern. De fet, ha insistit que un futur pacte dels socialistes amb la coalició d’esquerres que lidera Tomàs seria un “desgavell”, i que en canvi Amposta necessita un govern fort i estable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta