4 de maig de 2015

La UETE oferirà set cursos sobre educació, sanitat, economia i turisme, l'agroalimentació i la químicaTORTOSA (Baix Ebre).- La Universitat d'Estiu de les Terres de l'Ebre (UETE) estrena format i preus per arribar a tots els ciutadans i també als futurs estudiants del campus ebrenc de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amplia la seua oferta. La UETE oferirà set cursos, que s'impartiran a principis de juliol. S'han programat en un format de jornades curtes, a un preu molt reduït, de només quinze euros. Així, el programa s'amplia a nous àmbits. Més enllà de cursos vinculats als estudis que es fan al Campus de Tortosa, els de la salut, l'educació i l'economia, també es proposen temàtiques relacionades amb actius del territori, com la gastronomia, o amb futurs estudis com la química o l'enginyeria agroalimentària.

Com ha explicat el director del campus Terres de l'Ebre, Azael Fabregat, el format de la UETE "està mutant". El programa ofereix set cursos amb capacitat per una vintena d'alumnes, que es concentraran en jornades intensives de mig dia o dia complet. Un fet destacat és el reduït preu de matricula que tenen, quinze euros. "No volem que la paraula crisi justifiqui que les universitats d'estiu estaven perdent pistonada. El que creiem és que són una mostra més del canvi de paradigma del que era la universitat fa 25 anys i el que és ara. ", ha apuntat Fabregat.

Entre l'oferta hi ha cursos més clàssics, lligats als ensenyament que s'imparteixen al Campus de les Terres de l'Ebre de la URV com l'educació, amb un curs sobre intel·ligències múltiples, la sanitat, o l'economia, amb cursos sobre el turisme, la gran oportunitat del territori que cal explotar i fer esclatar, segons el director del centre universitari. També hi ha cursos sobre agroindústria, agricultura, i química a la cuina, en concret sobre la química de la xocolata. "Són iniciatives lligades enginyeria agroalimentària per què es vegi quines són les noves tècniques estan apareixen en aquest moments i que poden arribar al públic general i no només la restauradors", ha detallat Fabregat.

Si es completen les inscripcions disponibles, hi haurà uns 150 alumnes. "La UETE és producte que la ciutadania s'estima perquè va ser una mica la porta per la qual va arribar el Campus de la URV a les Terres de l'Ebre", ha dit el director del centre universitari./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta