11 de maig del 2015

Monclús celebra que CiU ara vulga copiar propostes que ERC fa temps que demana a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La sala d'actes de la Cambra de Comerç va ser l'escenari, dissabte a la tarda, de l'acte central de campanya d'ERC-Tortosa per a les properes eleccions municipals. L'acte va ser presentat i conduït per Alícia Gamundi, regidora i consellera comarcal en aquest mandat, que ara ocupa el lloc 21 de la candidatura d'ERC. Gamundi va destacar el compromís del candidat Josep Monclús amb la ciutat de Tortosa, i la gestió pública per a la millora de la qualitat de vida de les persones. L'acte va comptar amb la presència d'Anna Simó, vicepresidenta del Parlament, que va recordar el caràcter municipalista d'ERC en el treball diari per canviar pobles i ciutats, i també la importància que té el procés d'independència de Catalunya per a Tortosa i les Terres de l'Ebre, perquè rebin el tracte i el reconeixement que mereixen.

El candidat a l’alcaldia Josep Monclús per la seua part, va fer una anàlisi de la situació de Tortosa, en què es percep que la ciutadania demana un canvi a l'Ajuntament per fer front a l'estancament dels darrers quatre anys. Monclús va recordar que, a través d'una consulta ciutadana i gràcies a les aportacions de la ciutadania en els darrers mesos, "ERC compta amb un programa de govern per al proper mandat, i una candidatura de 31 persones preparades per al canvi a l'Ajuntament de Tortosa i als pobles".

Monclús va repassar les principals mancances i reptes que té la ciutat, i va celebrar que altres partits copiïn les propostes que ERC fa temps que ve defensant tant al ple municipal com al programa electoral. Monclús va afirmar que "algunes de les propostes que CiU ha assumit com a pròpies, ja les proposàvem fa molt temps, com per exemple la millora del pont de l'Estat o la instal·lació d'escales mecàniques per accedir a l'Hospital de Tortosa. Celebrem que finalment s'hagin adonat de la seva necessitat, però l'única garantia que es facin realitat és ERC".

Durant l'acte l’alcaldable republicà va cridar un a un els 31 candidats de la llista perquè pugessin a l'escenari, indicant els compromisos electorals pels que vetllarà cadascun durant el proper mandat, els quals feien referència a tots els àmbits de la gestió municipal. Per acabar, van acompanyar Monclús a l'escenari els candidats a les EMD de Bítem, Campredó i Jesús: Josep Viñas, Damià Grau i José Luis Cervera. / Imatge ERC Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta