12 de maig del 2015

Monclús (ERC) demana a l'alcalde de Tortosa que es disculpe per la destrucció de la piscina



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat d’ERC a l’alcaldia de Tortosa, Josep Monclús, ha demanat a l’alcalde i candidat de CiU, Ferran Bel, que aprofiti la campanya electoral per demanar disculpes a tota la ciutadania per la destrucció de la piscina i per haver-los perjudicat durant quatre anys per una acció, ha dit, “imprudent, electoralista i molt cara”. Monclús ha avisat Bel que fins que no ho faci no deixaran de demanar-li.

En aquesta línia, Monclús ha deixar clar que la construcció d’unes noves piscines a Tortosa serà una prioritat per ERC. Els republicans aposten per un model de piscines que la ciutat pugui “pagar i mantenir”, i que sigui gestionada pel propi ajuntament. En concret, volen construir una piscina multiús que permeti la competició oficial així com entrenaments o activitats d’esbarjo.

Altres propostes en matèria esportiva són l’habilitació de més circuits cardiosaludables, l’impuls d’un pla director d’instal·lacions esportives afavorint la seva millora i manteniment, l’apropament als clubs esportives amb contractes programa o incentivar activitats esportives de caràcter popular. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta