12 de maig del 2015

La URV i l’Idece organitzen el III Fòrum d’Ocupació, amb 29 empreses inscrites



TORTOSA (Baix Ebre).- Un total de 29 empreses i institucions participen el proper 15 de maig en el tercer Fòrum d’Ocupació del Campus Terres de l’Ebre de la URV. El fòrum es planteja com una eina de captació de talent per a les empreses, per evitar la fuga de talent del territori. La trobada està organitzada per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV i per l’Institut per al Desenvolupament de les comarques de l’Ebre (Idece), i està adreçada al públic en general, però especialment a estudiants universitaris i de cicles superiors de totes les Terres de l’Ebre, al marge que estudiïn o hagin estudiat al campus de la URV. Dels 29 inscrits, hi ha 24 empreses de diversos sectors com ara l’industrial, l’agroalimentari, el sociosanitari, el turisme, el tecnològic i serveis empresarials i financers, que tenen la seu o bé operen a les Terres de l’Ebre. Els cinc restants són institucions públiques. Així ho ha explicat el sotsdirector del campus de la URV a les Terres de l’Ebre, Xavier Farré.

La gran majoria de les empreses jan van participar en el Fòrum d’Ocupació de l’any passat. En un sol dia, es van lliurar un total de 945 currículums i es van realitzar un total de 769 entrevistes de feina. De fet, també es van iniciar els tràmits de quinze nous contractes de treball per cobrir places i perfils professionals dins d’algunes de les empreses participants.

Entre les novetats més importants d’enguany cal destacar l’organització de dos tallers, un sobre dinàmiques de grups per afrontar un procés de selecció, i un altra per saber activar el potencial emprenedor. També hi haurà una sessió formativa adreçada a les empreses sobre el suport que presta la URV a la cerca de finançament per a la recerca, el desenvolupament i la innovació. A més, enguany es disposa d’un autobús des de Tarragona fins a Tortosa, perquè els estudiants amb perfils d’ensenyaments que s’imparteixen a la resta de campus de la URV també puguen participar en el Fòrum.

El tercer Fòrum d’Ocupació Universitària del campus Terres de l’Ebre estarà obert de 9 del matí a les 5 de la tarda. L’atenció als estands per part de les empreses serà d’11.30 a 13.30 i de 15.00 a 17.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta