14 de maig de 2015

Roig (PSC) planta una alzina a Ferreries per denunciar la 'tala indiscriminada' d'arbres del govern de CiU a TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa vol fer un canvi en les polítiques ambientals del municipi, a partir de la implicació dels ciutadans i el respecte als elements naturals. El foment d'un "voluntariat per al manteniment del patrimoni ecològic" és una de les propostes estrella del programa mediambiental dels socialistes tortosins. Com ha plantejat el candidat Enric Roig, el PSC vol recollir "les idees més verdes" dels propis ciutadans, per "engegar projectes que fonamentin la divulgació, conscienciació i educació mediambiental". Roig ha plantat un alzina a la Rambla Catalunya per simbolitzar aquestes polítiques de preservació dels espais naturals, i alhora per denunciar la "tala indiscriminada d'arbres" del govern municipal de CiU.

El candidat del PSC a Tortosa, Enric Roig, s’ha compromès amb el medi ambient plantant de manera simbòlica un arbre, en concret una alzina, en una de les voreres de la rambla Catalunya, al barri de Ferreries. Roig ha criticat el “menyspreu” de CiU cap al medi ambient tot remarcant que s’ha realitzat una política “indiscriminada de tala d’arbres” i també perquè a l’Ajuntament no hi ha cap persona dedicada a aquesta qüestió, que el socialistes consideren que és “imprescindible”.

El PSC ha presentat 32 propostes en matèria de medi ambient i s’ha compromès a paralitzar qualsevol tala d’arbres planificada a la ciutat. Entre d’altres, Roig proposa la creació d’un Consell de Participació de l’Espai Públic, format per associacions i persones de la ciutat encarregada d’aprovar, entre d’altres aspectes, qualsevol tala d’arbres que es porti a terme al municipi. Altres propostes del PSC són beneficiar fiscalment la promoció d'habitatges sostenibles de nova construcció per fomentar un urbanisme ecològic o fomentar l'adquisició de vehicles ecològics per als particulars, mitjançant la reducció de l'impost de circulació i implantar punts de recàrrega de bateries per a vehicles elèctrics. Els socialistes també defensen establir un pla de recuperació de cases de camp i dedicar esforços a la reducció de les fuites a la xarxa de proveïment d'aigua. / Via Canal 21 Ebre i ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta