16 de juny del 2015

CMQ Big Band i Chris Minh Doky & The Nomads, plats forts de la Mostra de Jazz de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Del 29 de juny al 4 de juliol, Tortosa celebrarà la XXII Mostra de Jazz organitzada per l’empresa Acadèmic i l’Ajuntament de Tortosa. El concert inaugural anirà a càrrec de la Big Band Tortosa a l’ermita de la Mig Camí. Ara bé, els dos plats forts d’aquesta edició seran la CMQ Big Band i el grup Chris Minh Doky & The Nomads. La CMQ Big Band és una gran banda de músics cubans que contribuiran a fer un homenatge a Beny Moré amb un concert dimarts 30 de juny. El director de la Mostra de Jazz de Tortosa, Xavier Bertomeu, ha explicat la importància de Beny Moré dintre de la música de les grans bandes.

El grup més internacional d’aquesta edició és Chris Minh Doky & The Nomads, una de les bandes més impressionants del jazz elèctric amb pinzellades de funk del panorama mundial, i que actuaran dijous 2 de juliol. Bertomeu ha destacat que la banda està formada per músics de molt alt nivell. La XXII Mostra de Jazz de Tortosa també comptarà amb les actuacions de Benjamin León Quartet i de Miss Mambo & The Mighty Might, i la música de la Fundació Tony Manero o el DJ Beautiful Pearl. La programació d’aquest any es completa amb diverses actuacions dels grups seleccionats dins la IX edició de l’Espai del Jazz Jove dels Països Catalans i les XII Jornades de Cuina Cajún.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet una crida a la participació tot destacant que la Mostra de Jazz que s’organitza a la ciutat és tot un luxe. Només seran de pagament els concerts de CMQ Big Band, a un preu de 12 euros, i el grup Chris Minh Doky & The Nomads, a un preu de 18 euros. L’abonament per als dos concerts és de 25 euros. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta