16 de juny de 2015

Pallarès anuncia que les obres de l'edifici de les delegacions a Tortosa es reprendran al juliolTORTOSA (Baix Ebre).- El Govern té previst reprendre les obres de l'edifici de les delegacions de la Generalitat a Tortosa aquest mes de juliol. El nou projecte constructiu es va aprovar aquest dilluns i l'inici d'obres està previst per d'aquí a poques setmanes. L'edifici, que s'ha redimensionat, tindrà planta baixa més dos i suposarà una inversió d'uns 6 milions d’euros, dos menys que el projecte original. Amb més de 3.400 metres quadrats, englobarà els diferents serveis que la Generalitat té majoritàriament a Tortosa i que, actualment, estan en edificis de lloguer. Les obres tenen una durada prevista de setze mesos i s'hauran enllestit a finals del 2016. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, explica que la redimensió del projecte s'ha fet per disposar d'un edifici funcional.

La directora de serveis del departament de la Presidència, Teresa Prohias, ha detallat que el nou edifici es traslladaran els serveis territorials d’Agricultura, Benestar Social i Família, l’Institut Català de les Dones, Joventut, Empresa i Ocupació, l’Agència Catalana de Consum, l’Oficina de Gestió Empresarial i el Servei d’Ocupació Catalunya. També Governació, Territori i Sostenibilitat Interior, Justícia, l’Agència de Salut Pública i CATSalut, l’Agència Catalana de l’Aigua, Habitatge, Urbanisme i l’IDECE. D’altra banda, Prohias ha dit que disposarà d'una oficina d'atenció ciutadana molt potent.

L'objectiu és que pugui estar operatiu durant el primer trimestre del 2017. Pallarès també ha valorat positivament el funcionament de l’aparcament soterrat del carrer Montcada, a sobre del qual s’ubicarà el nou edifici./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta