17 de juny del 2015

Territori i Sostenibilitat ha de redactar abans del setembre el pla de mobilitat per a l'hospital de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha anunciat que el departament de Territori i Sostenibilitat elaborarà un Pla de Mobilitat al voltant de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). Després de les continues queixes dels usuaris i les demandes dels sindicats, Pallarès ha reconegut que l’accés i l’aparcament a l’HTVC necessita solucions. Amb aquest Pla, en el qual també hi participarà l’Institut Català de la Salut i l’Ajuntament de Tortosa, es vol analitzar quina és la situació actual i plantejar mesures per resoldre els problemes de mobilitat existents. Aquest pla de Mobilitat també inclourà una valoració econòmica de les mesures a aplicar, amb la voluntat d’incloure una partida en els propers pressupostos de la Generalitat.

El Departament de Territori i Sostenibilitat serà l'encarregat de redactar el pla de mobilitat per l'accessibilitat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Així ho ha explicat Pallarès aquest dimarts, després de la reunió del consell de direcció. El pla estarà enllestit la primera setmana de setembre i l'objectiu és posar-lo en comú amb l'Institut Català de la Salut (ICS), l'Ajuntament de Tortosa i els usuaris del centre, a través dels sindicats i associacions de veïns. Aquest pla haurà d'aportar solucions per millorar la falta d'aparcament a l'Hospital, així com l'accés a peu des del centre de Tortosa on, actualment, hi ha unes escales deteriorades.

D'altra banda, també en el marc del consell de direcció, Pallarès ha informat que les obres per l'esvoranc a la C-12 entre Benifallet i Rasquera s'allargaran un mes més. La Generalitat va haver de fer un contracte d'emergència, per un import de 300.000 euros, per un esvoranc a la carretera afectada per les pluges. "Ens ha donat més problemes dels que inicialment preveiem i les obres s'allargaran un mes", ha afegit.

El delegat també ha informat que s'ha tret a licitació una millora del ferm per a la carretera que va de Bot a Horta de Sant Joan, a la Terra Alta, i que pateix molt les gelades de l'hivern./ Via Canal 21 Ebre i ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta