30 de juny del 2015

El festival Deltebre Dansa amplia els cursos d’iniciació i organitza una nit solidària



DELTEBRE (Baix Ebre).- El proper dilluns 6 de juliol arrenca l'onzena edició del Festival Deltebre Dansa. Un any més, el festival ha cobert, en un temps rècord de 10 minuts, les 150 places que s’ofereixen amb professionals d’arreu del món. Entre les novetats d’aquesta edició, destaca l’ampliació de la Carpa Deltebre Dansa, que permet un aforament de fins a 900 persones o la integració al Festival d’un sistema de reserva d’entrades gratuïtes a través de Ticketea el dia anterior a l’espectacle. El director de Deltebre Dansa, el ballarí i coreògraf Roberto Oliván, ha explicat que també s’ha ampliat l’oferta del Festival a un total de set tallers d’iniciació, es tornaran a oferir cursos de Bollywood tant per a xiquets com per a adults, es realitzarà un taller de Dansa en Família i també un espectacle per als més petits com a mostra de l’aposta de futur que realitza el Festival.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la realització d’una recollida solidària d’aliments que es destinaran a les persones que més ho necessitin. Serà dimecres 8 de juliol i amb la col·laboració de Nomen, patrocinador principal del Festival. La recollida d’aliments estarà envoltada d’una nit de circ.

La regidora de Dinamització Social i Participació Ciutadana de Deltebre, Carme Franch, ha destacat que amb el Festival Deltebre Dansa es crea una relació simbiòtica entre els participants i els veïns de Deltebre, i es realitza un important intercanvi cultural.

El Festival Deltebre Dansa també incorpora una nova carpa anomenada Xirin com a espai de trobada i d’intercanvi d’experiències entre participants i espectadors. Així mateix, es renova la imatge gràfica, tot englobat en l’eslògan d’enguany “Caution, emotions inside!”./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta