2 de juny del 2015

La PDE repintarà el mural de Tortosa i tornarà a Brussel·les aquest mes de juny


TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) tornarà a repintar aquest 13 de juny el mural contra el transvasament que hi ha al mur del riu de Tortosa, a la façana fluvial de Ferreries. De fet, la repintada del mural, on es pot llegir el lema 'Lo riu és vida', coincidirà amb els plens de constitució dels nous ajuntaments després de les eleccions municipals. A banda, la PDE acudirà el proper 22 de juny a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu per defensar, per tercer cop, els arguments de la seva queixa contra el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre.

Presentada l'any 2012, el moviment antitransvasament vol mantenir el debat obert sobre els incompliments de la normativa comunitària que suposa més tenint en compte que el govern espanyol ha d'aprovar la revisió del Pla abans de finals d'any. Segons la PDE, una delegació de l'Eurocambra podria visita el delta de l'Ebre i la zona del Tajo a principis de l'any vinent per analitzar si la política hidrològica del govern del PP respecta les diferents directives europees. En aquests moments, la PDE continua la seva campanya de recollida d'al·legacions en contra de la revisió del Pla Hidrològic de l’Ebre. El moviment antitransvasament n'ha aconseguit ja més de 2.000 i espera arribar a les 4.000 quan tanqui el termini de recepció a mitjan mes de juny./ Via ACN i Canal 21 Ebre / Imatge PDE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta