2 de juny del 2015

Oberta la votació popular per decidir la intervenció artística XYZ al Trabucador


AMPOSTA (Montsià).- La segona convocatòria d’art públic i instal·lacions en espais singulars XYZ, impulsada per Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre, afronta aquesta setmana la fase de participació ciutadana. Després que el jurat escollís els quatre projectes finalistes, ara és el públic qui pot escollir i votar quina d’aquestes obres s’acabarà executant, el dia 4 de juliol, al braç del Trabucador, que uneix la península de la punta de la Banya amb el Delta i que exerceix de barrera protectora de la Badia dels Alfacs.

La proposta 'Emmirallar' planteja un marc d’espills mòbils que reflectirà les dos mars, la de dins i la de fora. El projecte 'Flags' proposa instal·lar 41 banderes de tela, impreses amb les fotografies dels diferents cels del Trabucador. La proposta Cuida’m és una instal·lació amb una frase que diu: 'Cuida’m. Sóc fràgil i tenaç'. I per últim, la proposta '123 metres d’amplada' és una aplicació de realitat augmentada que complementarà el que veuen els ulls en aquell tros concret de platja.

Els projectes seleccionats es poden votar via internet a través del web xyzterresdelebre.wordpress.com o bé de manera presencial els dies 5, 6 i 7 de juny a Lo Pati-Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, a Amposta, i a l’Església Nova de Sant Carles de la Ràpita. En tots dos espais hi haurà una exposició explicativa amb les diferents propostes i una urna on poder dipositar els vots./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta