5 de juny del 2015

L'alcalde de Tivissa obra la porta a facilitar la segregació del poble de la Serra d'Almos, si hi ha un canvi legal



TIVISSA (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha detallat les prioritats del seu govern, un cop que CiU ha pogut revalidar la majoria absoluta. Es tracta de crear llocs de treball, incrementar els serveis i els equipaments, i la promoció turística del municipi. Quant als nous equipaments, Jardí ha recordat que un dels objectius del govern de Tivissa és la construcció d’una residència per a la gent gran, que serà d’iniciativa privada; però que això depèn de la concertació de places públiques per part de la Generalitat.

D’altra banda, Jardí ha volgut agrair el suport que en aquest anys han tingut del grup d’independents de la Serra d’Almos. De fet, ha reiterat el seu compromís de dotar el poble de la màxima autonomia local, Fins i tot no ha descartat la segregació de la Serra d’Almos com a municipi propi, si hi ha un canvi legislatiu que ho puga permetre. Jardí ha fet aquestes declaracions just l’endemà que el Paralment aprovés una proposició de llei que permet la creació de Medinyà, al Gironès, com a nou municipi de Catalunya. Medinyà està annexionat a Sant Julià de Ramis des del 1972. En el cas de la Serra d’Almos, va ser annexionat a Tivissa el 1939, però és entitat municipal descentralitzada des del 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta