1 de juny del 2015

Les CUP d'Ulldecona i Deltebre s'autoexclouen de qualsevol pacte de govern als ajuntaments


ULLDECONA (Montsià).- Les candidatures d'unitat popular (CUP) a Ulldecona i Deltebre ja han manifestat que es quedaran a l'oposició, i que no participaran en cap pacte de govern a les dues poblacions. En primer lloc, la CUP d'Ulldecona, amb 308 vots i l'11,13% dels suports, felicita els Socialistes d'Ulldecona com a llista més votada, però ha recordat que ara tenen l'oportunitat de decidir-ho tot entre tots els grups al consistori, ja que estan en contra dels "pactes antinaturals". De la mateixa manera, la CUP celebra que 1.389 persones a Ulldecona, un 52% dels votants, apostessin a favor d'opcions independentistes. La CUP ha assegurat que farà una oposició "ferma i activa a Ulldecona", i recorda el seu compromís de fer públic el pressupost de campanya, 1.261 euros. Finalment, recorden que a Ulldecona encara hi ha moltes qüestions per resoldre, com el pavelló, les privatitzacions o l'extracció de terres.

Per la seua banda, la CUP de Deltebre ha afirmat que no atendran trucades personals dels altres candidats a l'alcaldia, ja que el seu funcionament és assembleari. "Per tant, qui vulga parlar amb nosaltres es pot adreçar a l’assemblea tots els dilluns a les 19.00h al centre social Lo Maset", afirmen des de la CUP. "Per coherència amb el nostre ideari i les nostres propostes d’acció política serem transparents, farem públiques totes les reunions amb altres partits polítics aixecant acta de la reunió, perquè la població tinga coneixement dels assumptes tractats", hi afegeixen. "La CUP Deltebre no farem cap pacte de govern amb cap partit polític perquè el repte principal de la CUP, més enllà del treball a l’Ajuntament, és enfortir l’assemblea i generar òrgans de participació i decisió, així com enfortir el moviment popular perquè com hem dit sempre, la CUP té un peu a l’ajuntament i un peu al carrer", asseguren. Finalment, conclouen que "els 502 vots que han fet que la CUP tinga una regidora implica l’entrada de totes les veus de la assemblea i del poble a l’Ajuntament".

En les eleccions del 24 de maig, la CUP també ha obtingut representació a Alcanar i Tortosa, però d'entrada els seus regidors no seran decisius per als futurs pactes de govern o la proclamació dels alcaldes.

Imatge CUP Ulldecona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta