18 de juny de 2015

Salvadó (ERC) demana explicacions al Parlament per la 'falta de transparència' de CiU amb el pla estratègic de l'Ebre


BARCELONA.- ERC ha demanat aquest dijous la compareixença parlamentària del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, per donar explicacions sobre el Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre. Això ha estat després que dijous a la tarda, en la reunió extraordinària del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, Torres tornés a demorar la presentació del pla. Així, el diputat ebrenc d’ERC, Lluís Salvadó, ha denunciat que "és inconcebible que, a hores d’ara, no coneguem ni el contingut del pla ni les accions que pensa fer el Govern".

Per al diputat republicà, aquesta actitud mostra, d’una banda, "falta de transparència respecte al projecte i una desautorització explícita a l’equip redactor i a tots els agents que han participat en la confecció del pla". I de l’altra, "falta de lideratge dels responsables polítics del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i de compromís del conjunt del Govern amb les Terres de l’Ebre".

Salvadó també ha recordat que el cost de l’estudi, 140.000 euros, encarregat l’any 2012 i redactat per la URV amb la col·laboració dels agents econòmics i socials, va ser lliurat el febrer de 2014 al Govern. "No es pot donar la sensació de malbaratament de recursos públics ocultant un document que ja està fet des de fa més d’un any i que marca les necessitats i el camí a seguir per les Terres de l’Ebre", ha afirmat Salvadó. / Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta