17 de juny del 2015

Soler divideix el nou govern de Deltebre en quatre grans àrees coordinades per quatre tinents d'alcalde



DELTEBRE (Baix Ebre).- El nou alcalde de Deltebre, el convergent Lluís Soler, ha remarcat aquest dimecres la seua voluntat d’assolir consensos amb les altres formacions polítiques, i també ha deixat la porta oberta a governar amb qualsevol altra força. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Soler ha recordat que CiU va quedar-se a pocs vots de la majoria absoluta, i que no hipotecaran el seu programa electoral. Per tant, ha advertit que no entraran en un joc de repartiment de regidories i sous, sinó que prioritzaran aspectes programàtics. Així, en els propers mesos avaluaran amb quines forces és possible arribar a una entesa de govern. Segons Soler, hi ha línies roges que CiU deixarà ben clares, com la plena sobirania per a Catalunya, la defensa del territori, o la necessitat “d’obrir portes i finestres” de l’Ajuntament.

Per tant, Soler, que ha començat el mandat governant en minoria, no ha volgut descartar tenir un govern de concentració d’aquí a uns mesos. Siga com siga, l’alcalde ha previst signar aquest dimecres al migdia el nou cartipàs municipal, que es dividirà en quatre grans àrees de govern: Afers Interns, Dinamització Econòmica i Turisme, Dinamització Territorial i Imatge de Poble, i Dinamització Social i Participació Ciutadana. Soler ha avançat que els regidors hauran de treballar en xarxa per tirar endavant el programa de govern, i que hi haurà quatre tinents d’alcalde que coordinaran aquestes quatre grans àrees.

A banda, Soler ha anunciat un pla de xoc de polítiques socials i també un pla d’imatge de poble, a més de l’inici dels tràmits per impulsar l’aprovació del pla d’ordenació urbana municipal (POUM). A més a més, l’alcalde ha dit que una de les primeres qüestions que vol desencallar és la situació del complex esportiu Trèvol, tancat des de fa mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta