26 de juny del 2015

Tortosa ofereix 146 places de menjador infantil, 22 més que l’estiu passat

 

TORTOSA (Baix Ebre).- Un total de 146 xiquets i xiquetes de Tortosa es beneficiaran dels menjadors infantils d’estiu. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la directora d'Institucions de CaixaBank, Tatiana Caro, han signat aquest divendres un conveni per promoure dos menjadors per a infants de famílies amb risc d’exclusió que, igual com l’any passat, es tornen a posar en marxa aquest mes de juliol a les escoles de la Mercè i Ferreries. En aquesta ocasió s’ofereixen 22 places més respecte l’estiu passat. La iniciativa es fa en el marc dels campus i casals d’estiu que organitzen diferents entitats i associacions de Tortosa amb la voluntat de fugir de qualsevol estigmatització. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, també ha remarcat que la iniciativa es desenvolupa sota la supervisió dels professionals de serveis socials de l’Ajuntament.

L’Obra Social “La Caixa” destina 8.000 euros als menjadors infantils d’estiu a Tortosa però també són moltes les entitats que hi participen ja que la iniciativa s’inscriu dins del Projecte d’Intervenció Socioeducativa adreçat a infants i adolescents d’entre 6 i 16 anys, i les seves famílies. De fet, un total de 35 voluntaris participaran en aquesta acció. La directora de l’Àrea de Negoci de “La Caixa” a les Terres de l’Ebre, Mercè Caballé, ha destacat que un dels pilars de l’entitat financera és la pobresa infantil i ha destacat que l’any passat es van destinar més de 400.000 euros al conjunt de les Terres de l’Ebre per tirar endavant programes socials.

Per la seva part, Bel ha deixat clar que la voluntat de l’equip de govern es mantenir el servei de menjador infantil d’estiu al llarg dels anys, amb la confiança que cada cop siguin menys els xiquets que necessiten el servei.

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Tortosa ofereix el servei de menjador infantil d’estiu. El primer any es van oferir 60 places, l’any passat 124 i enguany seran 146 en total. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta