2 de juliol del 2015

Conflicte a Horta de Sant Joan entre l’Ajuntament i una extreballadora municipal



HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- Una treballadora municipal assegura que l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan l’ha acomiadat de manera improcedent. La dona s’encarregava des de fa sis anys del manteniment i neteja de l’àrea recreativa i zona d’acampada de la Franqueta d’Horta. La ja extreballadora de l’Ajuntament, Sandra Ferràs, afirma que el consistori al·lega, com a motius per a la recessió del seu contracte laboral, una “manca de confiança en la seva persona per les queixes rebudes per visitants per manca de neteja i atenció als serveis” de l’àrea de la Franqueta. Ferràs nega que hagi desatès les seues obligacions i assegura que al darrere s’hi amaguen qüestions de caràcter polític.

L’exalcalde d’Horta de Sant Joan, del PP, José Antolí, ha assegurat que durant els quatre anys que ha ocupat l’alcaldia no ha rebut cap queixa de la feina de Sandra Ferràs.

Però el nou alcalde d’Horta de Sant Joan de CiU, Joaquim Ferràs, ha recordat que la dona va ser contractada no per l’anterior govern amb alcaldia del PP sinó per l’alcalde Àngel Ferràs, també de CiU, i ha deixat clar que en cap cas el seu acomiadament respon a interessos polítics. En aquest sentit, Ferràs ha assegurat que no ha estat una decisió fàcil però que és responsabilitat de qualsevol govern vetllar per prestar uns bons serveis a la població. En aquest sentit, Ferràs ha afirmat que l’Ajuntament acumulava queixes del servei que prestava la responsable de manteniment de l’àrea de la Franqueta ja des del 2013. Així mateix, ha afirmat que l’ajuntament disposa de fotografies que mostren com li queien del seu vehicle bosses de la brossa sense lligar i no les recollia. L’alcalde d’Horta de Sant Joan ja ha avançat que l’Ajuntament buscarà ara una persona que pugui prestar el servei en “millors condicions”.

L’alcalde d’Horta també ha denunciat que als serveis de l'àrea recreativa de la Franqueta l’extreballadora hi tenia penjada a la porta un anunci particular del seu mas rural./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta