28 de juliol del 2015

Les VII Jornades del Corder de la Terra Alta innoven amb l’elaboració dels plats



GANDESA (Terra Alta).- Del 18 de setembre al 25 d’octubre la Terra Alta celebrarà les VII Jornades Gastronòmiques del Corder, amb la participació de 16 restaurants de la comarca. D’aquesta manera, un any més el corder serà el protagonista dels diferents plats que s’han preparat per l’ocasió, acompanyat pels vins de la DO Terra Alta i pels olis de la DOP Terra Alta. Durant l’acte de presentació del cartell de les jornades, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha destacat el salt qualitatiu que s’ha realitzat en aquesta edició amb l’elaboració dels plats. A la vegada, ha agraït la participació un any més del sector carnisser de la comarca.

En aquesta línia també s’ha pronunciant la representant dels restauradors de la Terra Alta, Rosa Vallespí, que ha destacat el treball fet per part dels restauradors per oferir uns menús més elaborats. Per la seva part, el president de l’associació de Turisme Rural de la Terra Alta, Felip Segura, ha anunciat que els establiments realitzaran descomptes en aquestes jornades.

Durant la presentació del cartell, Luz també ha avançat que l’encarregat de presentar les jornades serà el restaurador Salvador Miralles, propietari del Restaurant Miralles situat a Horta de Sant Joan. Un any més, el cartell de les jornades destaca pels seus colors vius que remarquen els productes per ‘excel·lència’ d’aquesta cita gastronòmica. El cartell és obra de l’artista de Corbera d’Ebre, Josep Cañada. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta