28 de juliol del 2015

L’Hospital Comarcal d'Amposta tindrà servei de pediatria de guàrdia els caps de setmana i festius



 AMPOSTA (Montsià).- L’Hospital Comarcal d’Amposta tindrà servei d’urgències pediàtriques de guàrdia 24 hores els caps de setmana i festius. Així ho va aprovar la sessió plenària celebrada aquest passat dilluns, arran d’una moció presentada pel regidor de PxC, German Ciscar. Actualment, l’Hospital Comarcal d’Amposta disposa de dos dies de consultes pediàtriques a la setmana i un pediatra localitzat per assistir al nadó en el moment del part. El nou equip de guàrdia estarà format dos metges especialitzats en pediatria i un professional d’infermeria, que treballarà un mínim de quatres hores.

El plenari d’aquest dilluns també va aprovar una modificació del POUM per a canviar els usos dels terrenys on està ubicada la nova residència d’avis. Segons va explicar l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, aquesta modificació s’ha hagut de fer per incorporar entre els usos del terreny el servei de cuina destinat al propi equipament i adaptar, així, els terrenys al plec de clàusules del concurs de licitació d’aquest servei de càtering. Ara, aquesta modificació, passarà per la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre.

Per últim, el ple també va aprovar una moció del grup municipal del PSC per ampliar les places de menjador per a xiquets i xiquetes durant el període de vacances escolars, que actualment està en 20 places i es podria ampliar fins a 40. També es va aprovar la moció de suport a la proposta de cabals ecològics pel tram final del riu Ebre i el Delta, aprovada per la Comissió per la Sostenibilitat. Aquesta moció es va presentar de forma conjunta els quatre grups municipals. / via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta