27 de juliol del 2015

L’eurodiputat Gambús (UDC) es compromet a col·laborar amb la PDE

 

TORTOSA (Baix Ebre).- L’eurodiputat d’Unió Democràtica de Catalunya, Francesc Gambús, va visitar Tortosa aquest passat divendres per mantenir una reunió amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE). Durant aquesta reunió el partit i la PDE van acordar establir relacions de col·laboració i concretar un sistema de treball més regular amb l’objectiu que la comunicació sigui més ‘fluida’. En relació amb això, Gambús va destacar la feina que realitza la plataforma a Brussel·les i va insistir en què la problemàtica del pla hidrològic de l’Ebre és d’àmbit europeu.

Per la seva part, el portaveu de la PDE, Manolo Tomàs, va afirmar que la reunió va ser ‘molt profitosa’ gràcies a l’acord d’establir relacions de col·laboració. Gambús també va aprofitar la seva visita per reunir-se amb el nou executiu intercomarcal de les Terres de l’Ebre per tal de coordinar-se amb ells i desenvolupar noves iniciatives en defensa del territori. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta