29 de juliol del 2015

Ventura: ‘La meva etapa al Parlament ha estat un aprenentatge constant’



TORTOSA (Baix Ebre).- La diputada d’Ulldecona, Núria Ventura, ha fet balanç aquest dimarts del seu pas pel Parlament de Catalunya, després de nou anys com a diputada. Tal i com ja va anunciar a principi de 2015, Ventura abandonarà la seva acta de diputada la propera setmana, moment es que es dissoldrà el Parlament de cara a les eleccions del 27 de setembre. Durant la seva compareixença, Ventura ha afirmat que és el moment de tancar una ‘etapa apassionant’ de la seva vida, tot i que ha admès que aquests últims anys no han estat fàcils.

En aquest sentit, la diputada del PSC al Parlament ha recordat quan, juntament amb Joan Ignasi Elena i Marina Geli va trencar la disciplina de vot del partit i van votar a favor de la proposició per reclamar al Congrés la competència per convocar referèndums.

Ventura també ha volgut agrair el suport i recolzament que, segons ha dit, a trobat a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. També, ha destacat l’experiència que s’endú com a diputada, que ha qualificat de ‘nou anys d’aprenentatge constant’.

Durant el balanç de la seva legislatura, Ventura ha volgut recordar algunes de les comissions en que ha format part, com la Comissió de Justícia, de Seguretat Ciutadana o la Comissió de Dret a les Dones. Ena aquests anys Ventura ha presentat més de 3.000 preguntes escrites i orals en comissió o ple i més d’un centenar juntament amb altres diputats o diputades.

Per últim, Ventura també ha volgut valorar el panorama polític català. Així, la diputada al Parlament ha qualificat la tasca realitzada pel president Artur Mas de tenir ‘pocs resultats’ i ‘gesticular molt’. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta