4 d’agost del 2015

Aspa (ERC) denuncia la ‘falta de diàleg’ del nou govern de CiU a Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- El portaveu d’ERC a Deltebre, Gervasi Aspa, ha valorat aquest dimarts la modificació del pressupost aprovat el passat dissabte en el ple extraordinari i urgent, que va comptar amb els vots a favor de CiU i ERC, l’abstenció de Compromís d’Esquerres i del PP, i el vot en contra de la CUP. La modificació del pressupost es va aprovar després de tres intents consecutius, i en aquest sentit Aspa ha criticat que l’equip de govern, encapçalat pel convergent Lluís Soler, fins i tot es va arribar a abstenir en la votació de la modificació de crèdit en el segon ple celebrat el 21 de juliol. En aquest sentit, el republicà ha afirmat que és una 'irresponsabilitat’ per part de l’equip de govern presentar una modificació del pressupost i posteriorment votar la seva abstenció.

Aspa ha justificat el vot favorable d’Esquerra per la supressió de la partida de 61.500 euros destinada a reformes i adquisició de mobiliari a l’ajuntament. Segons Aspa, es tractava d’una modificació ‘innecessària’ en ‘època de crisi’. En la última modificació, aquesta partida se suprimia i es mantenia una partida d’urgències socials per valor de 15.000 euros, la creació de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, o la realització d’una auditoria, a més dels sistemes de transparència i seguretat de l’Ajuntament. Pel que fa a aquesta última partida, Aspa va assegurar que ERC va votar a favor de l’auditoria per ‘tranquil·litzar la ciutadania’. Tot i això, ha assegurat, es tracta d’un ‘malbaratament de recursos públics’. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta