4 d’agost del 2015

Les festes majors d'Amposta celebraran el centenari del Pont Penjant amb un acte compartit amb l'Aldea



AMPOSTA (Montsià).- L’Ajuntament d’Amposta ha presentat aquest dimarts el programa definitiu de les seues Festes Majors, que s’iniciaran el proper 13 d’agost i duraran fins al dia 23. Un any més, la població comptarà amb activitats tradicionals i amb un programa taurí complet, on se sumen els actes dedicats a la celebració del centenari del Pont Penjant d’Amposta. En aquest sentit, el dissabte 15 d’agost Amposta i l’Aldea s’uniran al Pont Penjant, com a símbol de nexe de les dues ribes de l’Ebre. Aquest acte comptarà amb la participació de la Banda de Música La Unió Filharmònica d’Amposta, la Banda musical Verge dels Prats de l'Aldea, i els gegants de les dues poblacions. Des del consistori, la regidora de Cultura, Inés Martí, ha animat a la ciutadania que es vesteixin amb indumentària de principis del segle XX. A la vegada, el consistori ha elaborat unes banderes per commemorar el centenari, que es poden adquirir a l’edifici de l’Ajuntament a un preu de 5 euros.

Quant a les novetats en aquesta edició, el regidor de Festes, Ramon Bel, ha explicat que una de les principals és el canvi d’ubicació del pregó, que es trasllada a la plaça de l’Ajuntament d’Amposta. Una de les apostes d’aquest any ha estat també el programa musical. Els Catarres, i el grup ebrenc El Mafio com a teloners, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries o Pepet i Marieta seran els grups que pujaran a l’escenari durant les festes.

Pel que fa al programa taurí, Amposta comptarà amb set dies de tarda de bous, de dilluns fins diumenge amb els corresponents ‘encierros’. També s’han organitzat 4 bous capllaçats i 11 bous embolats més una vaca, així com el tradicional concurs d’emboladors. Durant aquests dies també es viuran actes tan emblemàtics com el 39è Festival de Bandes de Música, la Trobada de Gegants o el Concurs de Vestits de Paper. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta