27 d’agost del 2015

Catalunya Sí que es Pot es presenta a l'Ebre fent un clam en defensa de la sanitat pública



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat a la presidència de la Generalitat per Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha presentat aquest dimecres els membres ebrencs de la candidatura de la formació per Tarragona, des de l'entrada a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Rabell ha reivindicat l'existència de les Terres de l'Ebre i ha lamentat el "greuge comparatiu" que pateixen per part dels governs. El candidat ha defensat la sanitat pública i ha rebutjat "les retallades i dinàmiques privatitzadores" en aquest sector, i ha lamentat que quan es té un pla estratègic del territori "s'acabi desant en un calaix sense pressupost".

Sobre les infraestructures, Rabell també ha reivindicat una solució a la mortalitat de l'N-340. "Teniu dèficits importants i greuges comparatius com l'N-340 que segueix acumulant víctimes mortals", ha assegurat Rabell durant la presentació dels membres de la candidatura de les Terres de l'Ebre. El candidat de Catalunya Sí que es Pot ha recordat també la lluita antitransvasament del territori i com la va conèixer "com a membre del moviment veïnal de Barcelona". Rabell ha assegurat que la seva candidatura és "de les classes populars i de la gent senzilla" que té la vocació de "conquerir" la Generalitat perquè "cal que la Catalunya social obri la via d'un país just socialment, net de corrupció i lliure".

Acompanyat del número 1 i 2 de la candidatura per Tarragona, el reusenc Gerard Bargalló, i l'actual diputada d'ICV Hortènsia Grau, els candidats ebrencs que la integren són: Carles Sanchís, regidor d'ICV a Sant Carles de la Ràpita; Rosabel Recio, regidora i segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Amposta; Roque Giménez, de Podem; Jordi de la Cruz, de Podem; Joaquim Mascarell, d'EUiA; i Llorenç Vinya de JEV. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta