31 d’agost del 2015

Dos detinguts a la Sénia després de ferir un home en un robatori violent a casa seua


LA SÉNIA (Montsià).- Un veí de la Sénia de 34 anys ha resultat ferit aquest dilluns a la matinada quan ha estat assaltat per dos homes en el moment que entrava a casa seva, al carrer Maestrat d'aquesta població. Els assaltants, que duien armes blanques, li haurien causat una ferida al voltant de l'ull, motiu pel qual ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en situació "menys greu". Després que un testimoni alertés la policia local, els Mossos han pogut detenir els presumptes autors de l'intent de robatori amb força a la mateixa casa. La mare de la víctima, una dona de 62 anys que en aquell moment es trobava a l'immoble, ha patit també contusions arran l'assalt però ha estat donada d'alta.

Dos individus han sorprès l'home quan entrava el cotxe al garatge de casa seva cap a dos quarts de set de la matinada d'aquest dilluns amb el pretès objectiu de robar a l'interior de l'immoble. Els lladres, que portaven el cap cobert amb una caputxa, han començat accedit a l'aparcament i han començat a agredir l'home mentre el treien bruuscament del turisme. En aquest punt s'hauria produït l'agressió amb un cúter que li hauria provocat diversos talls a la cara i els braços mentre es resistia. Finalment, l'han aconseguit immobilitzar amb unes cordes que havia al mateix garatge.

A l'interior de la casa es trobava també la seva mare, de 62 anys, que en sentir el soroll s'ha aixecat del llit i ha baixat a l'aparcament per veure què passava. Després de trobar els dos agressors colpejant el seu fill un d'ells se li ha abraonat a sobre i li ha donat cops de puny deixant-la estesa al terra.

L'atac, però, ha estat vist per un veí de la casa del davant. Aquests mateixos testimonis han alertat dels fets la policia local, que s'ha personat al lloc. Després d'advertir la seva presència, els assaltants han pujat a la primera planta, moment que fill i mare haurien aprofitat per fugir. Segons la versió policial, haurien intentat escapolir-se per la porta del darrere de la casa, però al comprovar que les sortides es troben enreixades s'han amagat a una estança de la primera planta.

Els Mossos han intentat mediar perquè els homes es lliuressin als agents i, després de no obtenir resultat, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han accedit al domicili i detingut els dos homes amagats en un lavabo de la segona planta. Es tracta d'un veí de la Sénia de 28 anys i nacionalitat espanyola, amb cinc antecedents per delictes contra el patrimoni, i un menor de disset anys, que han de passar a disposició judicial les pròximes hores.

Arran de l'assalt, l'home de 34 anys ha hagut de ser atès per efectius del SEM, que l'han traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb pronòstic "menys greu" per una ferida d'arma blanca al voltant de l'ull, a banda de talls per tot el cos. Els Mossos han matisat que les ferides, però, podrien acabar resultant més greus  i afectar-li l'ull, fet pel qual podria ser intervingut quirúrgicament durant les pròximes hores. La mare ha estat atesa al CAP de la Sénia lloc per contusions i donada d'alta poc després. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta