3 d’agost del 2015

El nou govern de l'Ametlla de Mar denuncia que l'Ajuntament té un deute acumulat de 50 milions


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar acumula 50 milions d’euros d’endeutament, xifra que situa a aquesta població en un dels municipis més endeutats d’Espanya. Així ho ha anunciat el nou equip de govern, encapçalat pel republicà Jordi Gaseni, que després de dos mesos a l’Ajuntament ha comptabilitzat aquesta xifra, herència de l’anterior equip de govern de CiU. Aquest endeutament correspon a 18 milions de deute bancari, 8 milions corresponents a la residència d’avis, 8 milions de factures impagades, més de 10 milions de la companyia d’aigües i més d’un milió de l’empresa concessionària del servei elèctric, entre d’altres.

El regidor d’Hisenda de l’Ametlla de Mar, Antonio Espuny, ha lamentat que aquest endeutament representa una xifra de 6.000 euros per habitant, i ha afegit que als 100 dies de govern es farà públic un balanç exhaustiu d’aquestes dades. D’altra banda, des de l’equip de govern també se subratlla que una de les justificacions que se’ls donava des de l’anterior govern era la creació de patrimoni. Un patrimoni sobrevalorat segons Espuny per La Cala Gestió que, segons el regidor "s’hagués pogut crear igualment sense la necessitat d’endeutar-se així". / Via Canal 21 Ebre / Imatge AJuntament de l'Ametlla de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta