3 d’agost del 2015

Alfons Montserrat: ‘L’arxivament del cas Carraus permet recuperar la normalitat a Alcanar’




ALCANAR (Montsià).- El sobreseïment, de moment provisional, del cas Carraus permetrà recuperar la ‘normalitat’ a l’Ajuntament i al municipi d’Alcanar. Així ho confia el govern municipal d’ERC, que aquest dilluns ha expressat la seva satisfacció per l’arxivament d’un cas que sempre han defensat ‘no tenia lògica jurídica’. En aquesta línia, l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, confia recuperar la normalitat amb la restitució de l’honorabilitat de les 19 persones imputades en el cas, entre càrrecs públics, treballadors i extreballadors municipals, i petits empresaris i constructors del poble.

Montserrat no ha amagat la seva emoció durant la roda de premsa posterior a l’anunci del sobreseïment, tot afirmant que han estat dos anys ‘molt durs’. En aquest sentit, Montserrat ha tornat a refermar que l’actuació de la Guardia Civil del 16 d’octubre de 2014 va estar fora de qualsevol ‘lògica jurídica’ i ha recordat que l’escorcoll s’hagués pogut evitar amb altres formes més ‘amables i proporcionals’. Amb tot, Montserrat ha volgut agrair a tota la ciutadania que des del primer moment va dipositar la confiança amb les 19 persones imputades en el cas, entre càrrecs públics, treballadors i extreballadors municipals, i petits empresaris i constructors del poble.

D’altra banda, l’alcalde d’Alcanar ha reconegut que tenen un ‘problema greu’ de sortida ‘irregular’ de documentació municipal i que buscaran solucions per evitar-ho, a través de reforçar tots els procediments i restringir i controlar els accessos a l’arxiu. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta