27 d’agost del 2015

El PSC de Tortosa adverteix que els alumnes de batxillerat del Despuig aniran a barracons



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC de Tortosa ha carregat contra el govern català de CiU pel retard en les obres d’ampliació del centre educatiu Sant Llàtzer on, a partir de setembre, també es trasllada tot l’alumnat de l’institut Cristòfol Despuig. Després de lamentar que Ensenyament i el govern de CiU a Tortosa hagin descartat la construcció d’un tercer institut a la ciutat amb la ubicació del Despuig al mateix edifici que l’escola Sant Llàtzer i demanar una vegada més que es repensin aquesta decisió, el portaveu del PSC, Enric Roig, ha acusat el govern de la Generalitat d’haver enganyat la ciutadania anunciant que les obres d’ampliació del centre educatiu de Sant Llàtzer estarien apunt per l’inici del nou curs escolar. Així mateix, Roig ha assenyalat que el director dels serveis territorials Ensenyament, Antoni Martí, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, van mentir quan van afirmar que la iniciativa responia a la demanda de la comunitat educativa.

Així les coses, Roig ha advertit que l’edifici ara per ara no té prou espai per encabir els alumnes de Batxillerat de l’institut Cristòfol Despuig, i que aquests hauran d’iniciar el curs en barracons. Roig també ha volgut posar sobre la taula la qüestió de la inundabilitat de la zona on es troba l’escola Sant Llàtzer. Un fet amb el que l’Agència Catalana de l’Aigua va ser molt exigent i que va obligar a construir l’edifici amb les aules en planta primera i segona. En aquest sentit, Roig ha dit que aleshores, amb el govern tripartit a la Generalitat, Bel va posar molts pals a les rodes a la seva gestió, i que ara en canvi, amb un govern de CiU a la Generalitat, es facilita que es faci l’ampliació de l’edifici en planta baixa.

En aquest punt, el portaveu de la PSC de Tortosa ha defensat el reequilibri de l’alumnat de l’escola del Temple i Sant Llàtzer, i la construcció d’un tercer institut a la ciutat. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta