26 d’agost de 2015

L'arquebisbe de Madrid portarà enguany l'estendard de la Santa Cinta a la processó de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- L'arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, també vicepresident de la Conferència Episcopal Espanyola, portarà l’estendard principal a la processó de la Santa Cinta, el proper 6 de setembre. El primer majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, Francesc Faiges, ha confiat l’estendard principal durant la processó de la Santa Cinta a Osoro, que estarà acompanyat com a borlistes per la germana de la Consolació Vicenta Miralles, superiora de la comunitat de l’Hospital de Jesús, amb motiu de la celebració dels 200 anys del naixement de Santa Maria Rosa Molas, fundadora de la congregació; i per la germana de la companyia de Santa Teresa de Jesús, M. Teresa Torres, superiora de la comunitat de Jesús, en commemorar- se els 500 anys del naixement de la santa.

En un altre ordre de coses, dins els actes en honor a la Mare de Déu de la Cinta, durant la novena es comptarà amb la presència, entre els predicadors, de Vicente Jiménez, arquebisbe de Saragossa, divendres, dia 11 de setembre, i del cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, dissabte, dia 12. Diumenge, dia 13 de setembre, s’ha previst un homenatge a totes les dones, jóvens i xiquetes que porten el nom de Maria Cinta en un acte que començarà a les onze del matí amb el lliurament d’identificacions, al claustre de la catedral, a totes les Maria Cinta que ho desitgen. L’acte continuarà després amb la missa pontifical a càrrec del bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, la veneració de la Santa Relíquia i l’homenatge a totes les dones que porten el nom de la patrona de Tortosa.

Imatge Infovaticana.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta