22 d’agost del 2015

Romeva: 'Farem que la llista de Junts pel Sí sigui cada vegada més gran'


TORTOSA (Baix Ebre).- La candidatura Junts pel Sí ha presentat aquest dissabte a Tortosa la campanya “Fes-te candidat pel Sí” i també els candidats de la demarcació de Tarragona. “Farem que aquesta llista sigui cada vegada més gran. Som la il·lusió del 'Sí' per fer un país més pròsper i més just”, ha dit el cap de llista, Raül Romeva, sobre la campanya que ja suma més de 41.000 suports i que vol convertir Junts pel Sí en la llista electoral més llarga d’Europa. “Necessitem un mandat democràtic i només ho aconseguirem si aquesta llista té una incontestable majoria” ha dit Romeva, i ha afegit: “Hem de guanyar per asseure’ns a negociar amb Espanya i Europa, negociarem sobre el com perquè el què el tenim molt clar”.

A més de Romeva, també ha intervingut Germà Bel, cap de llista de Junts pel Sí per al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre: “No hi ha ningú que administri el vot pel no a Catalunya, el vot pel no s’administra des de Madrid, centralitzant i fent més rígida la possibilitat de millorar”. La també ebrenca Carme Forcadell, número 2 per Barcelona, ha parlat sobre el resultat a les eleccions: “Tenim raons, arguments, propostes i la força de la gent, això ens fa guanyadors. Amb 68 diputats volem començar un procés constituent”.
També ha parlat el rapitenc Lluís Salvadó, número 6 per Tarragona, qui ha afirmat que els catalans “hem acabat esgotats de buscar solucions per Catalunya dins l’Estat Espanyol”. Per la seua banda, la tortosina Meritxell Roigé, número 8 de la llista, ha obert l’acte afirmat que “ens toca anar junts per aconseguir el millor resultat aquest 27-S”.
La campanya “Fes-te candidat pel sí” va superar el seu primer objectiu de reunir 13.500 suports en només 24 hores, després de la seva presentació a Barcelona a principis de mes.  Les adhesions continuen obertes al web www.juntspelsi.cat.

Romeva va iniciar divendres una ruta de quatre dies per diverses poblacions, tot començant per Ulldecona. Aquest dissabte ha estat a Reus i Tortosa, i acabarà el dia en un acte a la presentació de la campanya per sumar suports a Tarragona. La ruta seguirà fins dimarts que ve i participarà en la presentació de “Fes-te candidat pel Sí” a Girona, Lleida i Barcelona. El mateix Romeva anuncia a través del seu compte de Twitter, @raulromeva, i també a través dels compte @juntspelsi, les seues parades a tot el territori i més detalls sobre la ruta. / Imatge Junts pel Sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta