10 d’agost del 2015

Soler afirma que els no independentistes també poden votar en la consulta per batejar una plaça a Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat aquest dilluns que la consulta ciutadana per batejar el nom d'una plaça que commemorarà el procés de transició nacional de Catalunya també ha previst opcions per als que no són independentistes. L'Ajuntament de Deltebre va començar divendres una campanya de participació ciutadana per elegir el nom d'una plaça a la rotonda del pont Lo Passador. Hi ha cinc propostes: plaça de l'Estat Català, plaça de la Independència, plaça dels Països Catalans, plaça de Catalunya o plaça de la República Catalana. A més, també han deixat un apartat en blanc, perquè la ciutadania puga presentar les seues propostes.

Tots els veïns i veïnes que estiguen empadronats al municipi, majors de 16 anys, poden passar per l’ajuntament per escollir el nom més adient per a la plaça, on s'instal·larà una senyera estelada de grans dimensions. En aquest sentit, l'alcalde de Deltebre, el convergent Lluís Soler, ha dit que aquesta acció s'emmarca en la voluntat d'obrir l'Ajuntament a la ciutadania, i de fomentar la seua col·laboració per participar en el dia a dia del municipi.

Soler també ha explicat que el període per participar en la consulta podria allargar-se uns dies després de les festes majors de Deltebre. De la mateixa manera, ha remarcat que les diverses opcions de la consulta ofereixen noms per als que són independentistes, però també per als que no ho són. / Vídeo Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta