29 de setembre del 2015

Els alcaldes tornen a reclamar la gratuïtat de l’AP-7 i se sumen als talls de l'N-340 dels veïns



EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Els alcaldes de les Terres de l’Ebre afectats pel pas de l'N-340 i els representants dels consells comarcals i Govern han consensuat la moció que aprovaran ara els municipis, i que inclou les exigències que el Govern portarà a Madrid per acabar amb la sinistralitat en aquesta carretera. Insisteixen que cal alliberar els peatges amb “efectes immediats”, tant per al trànsit intern com per al trànsit pesat de l'Ebre, però tampoc renuncien a la construcció del tram ebrenc de l'autovia A7.

Les mocions seran aprovades en les sessions plenàries dels consistoris i serviran per donar veu a l'administració local en la nova reunió, que segueix pendent i sense data, entre el Govern i Foment. De moment, s'ha demanat informació sobre el projecte de construir rotondes proposat per Foment i la mesura d'abalisament amb cons per evitar accidents s'haurà de revisar. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha reconegut que la mesura té alguns inconvenients que ja es van traslladar a la conselleria d'Interior i dissabte passat no es va aplicar. Els alcaldes han demanat solucions alternatives i el Govern s'ha compromès a trobar-les.

D’altra banda, els alcaldes es reuniran aquest dimecres al Consell Comarcal del Baix Ebre amb les federacions de veïns de Tortosa i Amposta, que han liderat els protestes contra la situació actual de la N-340. L'objectiu és acordar una actuació conjunta perquè s'intensifiquin les mesures de pressió cap al Ministri de Foment. De moment, ja han anunciat que se sumaran al tall simultani de l'N-340 que els veïns han anunciat per al proper dijous. L'N-340 es tallarà al terme municipal d'Alcanar, on ja es va fer una primera protesta el passat dijous, i també al terme municipal de l'Ametlla de Mar. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta